INFO-RIUS

Meet in Jazz “Empreses amb cultura”

jul. 1, 2022 | Bloc, Esdeveniments

El dijous 30 de juny de 2022, vam organitzar juntament amb la Fundació Catalunya Cultura la 4ª edició del Meet In Jazz que vam celebrar a la Nova Jazz Cava de Terrassa, amb l’assistència de més de 130 persones

Enguany vam creure oportú crear un punt de trobada entre l’àmbit empresarial i cultural, perquè estem convençuts que la cultura és progrés, motor econòmic, element de transformació social i font d’innovació que enriqueix intel·lectualment i socialment el país i per això, aquesta edició la vam organitzar conjuntament amb la Fundació Catalunya Cultura.

En aquesta edició, l’acte va comptar amb la presència de:

  • Sr. Eloi Planes, president executiu de Fluidra.
  • Sr. David Garrofé, assessor i consultor.
  • Sra. Angie Rosales, fundadora de Pallapupas.
  • Sra. Mònica Terribas, periodista, que és qui va moderar l’acte i el debat.

Enric Rius, soci Director de Rius Consultors i Maite Esteve, Directora de la Fundació Catalunya Cultura van iniciar l’acte, en el que es va desenvolupar un interessant debat, durant el qual, Mònica Terribas va anar plantejant diferents qüestions relacionades amb la necessitat de normalitzar la cultura com a un pilar de les empreses.

Mònica Terribas, en una interessant reflexió, va fer menció a que “La cultura ha de formar part del teixit empresarial del nostre país i estaria bé que les persones empresàries tinguéssiu més visibilitat, que la gent us conegui i vegi que formeu part de la nostra societat. Això trencaria moltes barreres”. 

  • “La cultura té un retorn cap a l’empresa”, “El món ens recorda que l’empresa no és només un compte de resultats, és molt més, l’empresa ha de tenir valors propis i impacte en la vida social i cultural” –Eloi Planes.
  • Tota la vida, petites i mitjanes empreses, han ajudat a la vida social i cultural i hem de posar en valor tota aquesta tasca”, “Tenim una llei de mecenatge, del 2002, que és inviable”. “Els poders públics haurien d’animar a la societat a invertir en cultura”– David Garrofé.
  • “La cultura és indivisible de la resta de la vida, la cultura és absolutament tot“- Angie Rosales.

Enric Rius va tancar l’acte “les aliances estratègiques entre empresa i cultura són fonamentals per garantir la sostenibilitat i generar riquesa per a la nostra societat i, per tant, ha de millorar la mirada de l’empresa cap a la cultura i del retorn de la cultura cap a l’empresa.” 

Aquesta edició del Meet In Jazz va acabar amb un còctel i jazz en directe, amb l’actuació de Black Coffee, on totes les persones assistents van poder continuar comentant i reflexionant sobre els temes exposats durant el debat.

Notícies aparegudes als mitjans:

Podeu recuperar el vídeo-resum, i algunes imatges del Meet in Jazz:

        

 

CALENDARI FISCAL

< agost 2022 >
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
101/08 Tot el dia
Model 303 mensual
Model 179 (declaració informativa lloguer turístic)
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
2222/08 Tot el dia
Models 111,115,123 (només declaracions mensuals)
23 24 25 26 27 28
29 3030/08 Tot el dia
Model 303 mensual
31        

CONTACTAR

CONTACTAR
INFO-RIUS