INFO-RIUS

30 anys

gen. 29, 2021 | Bloc, Enric Rius

L’1 de febrer fa trenta anys que vam iniciar un projecte apassionant. Segurament amb més il·lusió que consciència, com es fan aquestes coses, abandonava la seguretat d’una feina estable per l’aventura d’un projecte que pretenia ser el que ha esdevingut: un despatx professional on atendre de forma personalitzada cada problemàtica, cada neguit, cada realitat, com si fos la més important, amb rigor i professionalitat. L’aventura ha valgut la pena.

Tot i fer la gosadia de parlar en primera persona, òbviament tot això és impossible fer-ho sol i he tingut la gran sort de comptar amb el suport d’un munt de persones que han dedicat una part de la seva trajectòria professional a compartir aquest projecte. A totes, absolutament a totes, el meu agraïment més sincer.

De tots ells, avui hem consolidat un equip que és, així ho sento, el millor que hem tingut, amb una conjunció de professionals joves amb molt de futur junt a professionals experimentats en el millor moment de les seves trajectòries, amb aquell punt de coneixement i maduresa que et dona confiança plena.

Em sento i m’he sentit molt afortunat de poder comptar amb tots ells. Hem après molt junts i encara ens resta molt per continuar aprenent perquè, a banda dels aspectes tècnics sempre canviants en la nostra feina, la realitat de les empreses canvia, com la societat, a un ritme vertiginós al que ens hem d’adaptar.

Per això, intentem identificar quins són els aspectes que considerem que seran claus en el futur de les empreses en els propers anys, per tal de poder seguir ajudant i col·laborant amb els nostres clients. Per nosaltres aquests aspectes giren al voltant de cinc idees troncals que són l’ètica en els negocis, la capacitat de lideratge, la digitalització, la sostenibilitat i els treball en equip. Aquests creiem que són els elements que faran que una empresa segueixi prosperant i a aquestes idees volem dedicar-hi especial atenció en aquest any d’aniversari.

Nosaltres, com a despatx també ens ho volem aplicar i de fet, a banda de valors que podem considerar clàssics en el nostre tarannà com és l’ètica i el treball en equip, estem treballant intensament en la resta i fent un esforç molt important especialment per digitalitzar la nostra gestió en favor d’una major eficiència i d’una millor resposta a les necessitats actuals.

I no podria acabar aquest bloc sense fer una especial menció d’agraïment a tots vosaltres, els nostres clients per la confiança que ens heu atorgat durant aquests trenta anys, alguns de vosaltres des de el primer dia. Òbviament sense vosaltres res d’això hagués estat possible. Volem seguir guanyant-nos aquesta confiança cada dia.

Moltes gràcies.

Enric Rius

CALENDARI FISCAL

< agost 2022 >
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
101/08 Tot el dia
Model 303 mensual
Model 179 (declaració informativa lloguer turístic)
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
2222/08 Tot el dia
Models 111,115,123 (només declaracions mensuals)
23 24 25 26 27 28
29 3030/08 Tot el dia
Model 303 mensual
31        

CONTACTAR

CONTACTAR
INFO-RIUS